Våra bostäder

Vi kan erbjuda lantliga enfamiljshus på Kinnekulle samt lägenheter i Götene tätort. Alla är välkomna att söka bostad hos oss. Vi tar emot alla intresseanmälningar via mail, så klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter. Erbjudande om visning av lediga lägenheter sker genom e-post eller telefon. Du kan tyvärr inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller maila.

För att bli hyresgäst hos oss krävs att man är 18 år, har betalningsförmåga samt är en skötsam hyresgäst. Vi tar alltid referenser från tidigare hyresvärd samt en kreditupplysning.

Vi tror på långsiktiga hyresförållanden och vill gärna ha en god kommunikation med våra hyresgäster.

Lediga lägenheter

Våra lediga lägenheter

Samtliga lägenheter

Alla våra lägenheter

Intresserad av att hyra lägenhet?

Vi kan erbjuda lantliga enfamiljshus på Kinnekulle samt lägenheter i Götene tätort. Alla är välkomna att söka bostad hos oss. Vi tar emot alla intresseanmälningar via mail, fyll i dina uppgifter nedan. Erbjudande om visning av lediga lägenheter sker genom e-post eller telefon. Du kan tyvärr inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller maila.

För att bli hyresgäst hos oss krävs att man är 18 år, har betalningsförmåga och är en skötsam hyresgäst. Vi tar alltid referenser från tidigare hyresvärd samt en kreditupplysning.

Vi tror på långsiktiga hyresförållanden och vill gärna ha en god kommunikation med våra hyresgäster.

Välkommen med din intresseanmälan!